Lunchmeny
-
Måndag
-
Thuringer med potatispuré, senapscréme, rödvinssås och rostad lök
-
Ugnsbakad torsk med kräftstjärtar, blåmusslor och vittvin samt dillkokt potatis
-
Pasta med i krämig höstsvampsås, parmesan och persilja
-
-
Tisdag
-
Örtstekt pluma med gremolata, rostad potatis och grillad paprikacréme
-
Ugnsbakad lax med saffranssås, potatispuré och syrliga sockerärter
-
Örtbakad blomkål med gremolata, rostad potatis och grillad paprikacréme
-
-
Onsdag
-
Vildfärsbiff med svampsås, svartvinbärsgelé och klyftpotatis
-
Kapkummel med jalapenómajjonäs, stekt chorizo, syrad zucchini och rostad potatis
-
Cannelloni fylld med ricotta och spenat med tomatsås samt parmesan
-
-
Torsdag
-
Boeuf Bourguignon på högrev med bacon, svamp, lök och potatispuré é
-
Koljafilé med ägg och persiljesås, kokt potatis och syrad rödlök
-
Jordärtskockssoppa med parmesangratinerat bröd
-
-
Fredag
-
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, citron, ndujasmör och örtrostad potatis
-
Fisk och skaldjursgryta med räkor, aioli och krutonger
-
Avokadosallad med svartris, mango, syrad lök, aioli och sojaböna
-
Lunchmeny
V.38 11-15
150 kr inkl. Sallad, bröd och kaffe
-
Pasta
-
Tortiglioni con pomodoro
165 krPasta i tomatsås med färsk basilika och parmigiano reggiano
-
Linguine con Pancetta e panna
175 krPancetta, vitlök, parmigiano reggiano, grädde och tunn bandpasta
-
Linguine aglio, olio e scampi
185 krscampi, vitlök, chili, persilja, olivolja och tunn bandpasta
-
-
Sallad
-
Caesarsallad
175 krÖrtstekt kycklingbröst, pancetta, parmigiano reggiano, surdegskrutonger, romansallad, mixtomater, picklad rödlök & dressing
-
Caesarsallad med handskalade räkor
195 krParmigiano reggiano, surdegskrutonger, romansallad, mixtomater, picklad rödlök, dressing & citron
-
